دستور پخت

طرز تهیه مرغ با سیر و جعفری - آموزش آشپزی
در هر غذایی که تره فره نگی استفاده کنید، طعم بی نظیری به آن خواهد داد وقتی که با مرغ و آب سبزیجات همراه میشود تبدیل به یک وعده غذایی لذت بخش و کامل میشود. با نگاهی به میزان انرژی موجود در این غذا به ارزش واقعی آن پی خواهید برد. تره فرنگی  و جعفری شسته شده و حبه های سیر را خرد نمایید. فر را ...
طرز تهیه استیک مرغ با سس مخصوص - آموزش آشپزی
مواد لازم :  سینه مرغ بی استخوان و پوست یک عدد  روغن ذرت ( یا زیتون ) 2 ق غ  رنده ی پوست لیموترش 2 عدد آب لیمو 4 ق غ گشنیز تازه خرد شده 2 ق غ دانه فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم ...
رسپی غذاهای ایتالیایی
اگر اهل غذا باشید حتما آوازه ی شهرت غذاهای ایتالیایی به گوشتان رسیده است. ایتالیا کشوری محبوب و دارای جاذبه های خاص و متفاوت از معماری و تاریخ و هنر گرفته تا خوشمزه ترین بخش آن یعنی انواع غذا و دسرها... ایتالیا به غذاهای خوشمزه و فراموش نشدنی معروف است. این کشور پاسخگوی هر ذائقه ای است، چه طرفدار ...
طرز تهیه آش رشته ترش
    ملایری ها یک نوع آش می پزند که با آش هایی که تا به حال خورده اید بسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه های خشکی است که در تهیه آن استفاده می شود در این آش علاوه بر میوه های خشک سرکه و شیره انگور هم می ریزند که این ترکیب بی نظیر است . در مهمانی های رسمی تان این آش را ...
استیک بره با سس ماست
مواد لازم برای سس ماست ۱ حبه سیر رنده شده ۱.۵ پیمانه ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری عسل نمک کافی مواد لازم برای تهیه استیک روغن زیتون (برای کاغذ پوستی و ریختن روی غذا) ۵ عدد پیازچه (۳ عدد رنده شده و ۲ عدد دیگر قُطری ...
طرز تهیه پاستا با کوفته قلقلی
مواد لازم برای تهیه پاستا با کوفته قلقلی   گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم گوجه خرد شده: ۵ عدد پیاز رنده شده: ۱ عدد متوسط پیاز نگینی: ۱ عدد درشت رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری پر آب: به میزان کافی روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری نمک و زرد چوبه: به میزان لازم اسپاگتی: ۱ بسته ...
ته چین گوجه فرنگی
  مواد لازم:     برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)     كره ۶۰ گرم     سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم     قرص عصاره‌ مرغ ۱ عدد     ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری     قارچ ورقه‌ای خرد ...
فیله ماهی هندی با گشنیز + دستور پخت
مواد لازم : ▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری ▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم ▪ گشنیز تازه: به میزان لازم ▪ کره: یک قالب ▪ نمک و فلفل سیاه ▪ روغن زیتون   ● شروع پخت فیله ماهی روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخ ...
آش ترش مازندرانی - آموزش آشپزی
در ترکیب اصلی این آش چغندر و حبوبات استفاده می شود. به دلیل شباهت زبانی و طریقه زندگی شمال و شمال غرب کشور این آش در بین این شهر ها محبوبیت دارد. البته هر شهر روش متفاوتی برای پخت این آش دارد. نحوه پخت آش ترش مازندرانی آش ترش از غذاهای سنتی مازندرانی می باشد که معمولا در شب چهارشنبه سور ...
طرز تهیه لازانیا - دستور آشپزی
میتوانید در جشن ها و مهمانی ها لازانیا سرو کنید. تهیه آن بسیار راحت است و حتی میتوانید آن را به صورت نیمه آماده در فریزر نگهداری کنید. در تهیه لازانیا می توانید از سس بشامل استفاده کنید. بسته به ذائغه شما می توانید برای سبک تر شدن سس بشامل را حذف کنید. مواد لازم سس بشامل شیر ۱ لیوان ...
طرز تهیه رولت گوشت و زرشک - آموزش آشپزی
مواد لازم : گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد پیاز (رنده و آبگرفته شده) 1 عدد تخم گشنیز (پودرشده) 1 قاشق چایخوری زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری مغز نان باگت حدود 50 گرم زرشک (شسته و آبکش شده) 20 گرم گشنیز (پا ...